Mostra del llibre i del disc en valencià a Benimaclet

Demà dissabte 15 de Desembre la Universitat Lliure de Benimaclet l’Associació de Veïns de Benimaclet i Centre Instructiu Musical de Benimaclet presenten la “1a Mostra del llibre i el disc en valencià de Benimaclet”, amb lema de: El lloc on trobaràs el regal de Nadal que estaves buscant i no sabies com aconseguir.

Serà a l’espai gastronòmic i sociocultural El Musical de Benimaclet (Carrer Baró de Sant Petrillo, 14), entre les 12:00 i les 19:30 h. Hi haurà stands de les llibreries La TracaPrimado i Comercial L’Eixam. En la vessant musical trobarem Comboi RecordsDiscos Oldies Mésdemil desplegaran els seus materials, amb el suport del Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià.

Al llarg de la jornada hi hauran tallers infantils de manualitats i d’animació lectora (12:00 h), signatura d’exemplars tant literaris com musicals, entrevistes amb els autors de les obres, presentacions de novetats editorials i discogràfiques i, asseguren, altres sorpreses. 
L’objectiu de la mostra, afirmen els organitzadors, és la de promoure la presència de la literatura i de la música fetes a casa nostra com a regal nadalenc, donant a conèixer l’ampla i variada oferta que hi ha en la nostra llengua.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €