Nou videoclip d’Atupa! I un any donant guerra!

Els Atupa presenten hui, i per sorpresa, el seu primer videoclip, al qual han posat imatge al tema que dona nom al seu primer disc: Quatribarrap. El motiu de la sorpresa i la data triada és que hui estos rapers de l’Horta Nord compleixen un any com a grup. I quin any!

Els de Montcada van començar a fer rap fa ja un grapat d’anys, però el projecte d’Atupa, va eixir de l’ou ara mateix fa 1 any. L’arribada d’estos joves al panorama hip hop valencià va suposar aire fresc per a l’escena. Una escena que s’han empenyat en fer respectar. Durant aquest any han aconseguit l’aval d’altres grups que ja s’havien fet el seu lloc al rap en valencià, com Rapsodes, Arrap i Panxo.
L’èxit de la proposta és perfectament palpable. 26 concerts al seu any de debut, i un reconeixement evident (primers llocs a les enquestes de millor disc i millor cançó en valencià de 2012), a més de dates importants previstes com l’actuació al Festivern d’enguany.
Però si alguna cosa són Atupa, és joventut i talent. Atupa són creure en un mateix i entendre que hi ha molt per fer, i que tot ho podem. Són un exemple per tots els joves creadors. Atupa és honestedat i amor propi. Però el que és més important, Atupa són ja part important del panorama musical valencià. I esperem que siga així durant molts anys. Felicitats a Fran, Robert, Fer i Adrià!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €