Tot, el videoclip fet curtmetratge dels Orxata Sound System

Després del nou disc d’Orxata Sound System, 3.0, i de la gran festa presentació a València i les seues conseqüències, els components d’aquest grup tornen a ser noticia. Aquesta vegada per protagonitzar un curt fet a Islàndia -on van gravar el disc-. I és que no es conformen en posar en dubte i revolucionar la música i la industria musical sinó que ara es proposen revolucionar el concepte de videoclip allargant-lo i donant-li un argument per acabar fent un curtmetratge. Així ens ho deien al seu Verkami respecte a este tema:

Però el 3.0 no es limita a una proposta musical. Amb Orxata, com sabreu, hem fet pocs videoclips però bons. I esta vegada tenim ganes de fer-ho bé i un videoclip ens sap a poc. Ens abellix fer un curt, alguna cosa que vaja més enllà dels habituals vídeos musicals i ahí el viatge a Islàndia entra suau.
L’estrena del videoclip-curtmetratge s’estrena a la pàgina web de la Revista musical en català de referència Enderrock.cat. I director és el barceloní també músic David Paco, més conegut com PacoSan.

Sense més dilacions el podeu gaudir ací mateix!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €