Ja podem escoltar el 3.0 d’Orxata Sound System

Sense més vos deixem amb el nou disc d’Orxata Sound System, el 3.0. Com sabeu el nou logo i portada del disc d’Orxata simbolitza un volcà, que es desprèn de la seua estada a Islàndia, una clara influència com podem escoltar a la cançó Yjafjallajökull -el volcà que va tindre a Europa aturada per les seues cendres-.

És un disc que deixa de banda un poc el bakalao i la samarreta d’ACTV que tant els han popularitzat per donar pas a nous ritmes -especialment llatinoamericans- com ara la Cúmbia o el Carioca brasiler. Destaca ‘La dansa del vetlatori”, l’última cançó del disc on col·labora Pep Gimeno ‘el Botifarra’. Altres col·laboracions destacades són les de Xabi Arakama (Trikitixa d’Obrint Pas -entre altres-), Marc Sempere (de Compartir Dóna Gustet, Arròs Movie…) i Carles Belda (Belda i el Conjunt Badabadoc).

Vos recomanem, a més, l’article de Felip Pineda sobre el disc, concert i intencions d’Orxata a la revista Enderock -revista musical especialitzada-.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €