Els mallorquins de La Gran Orquesta Republicana visiten València

Els mallorquins La Gran Orquesta Republicana visiten de nou València. I és que estem parlant d’un grup mític de l’escena Ska, Punk, Reggae… Eixa mescla que també podíem veure als 90 amb els valencians Skaparrapid o els berguedans de Brams.

Este Dijous a la Sala Matisse de València ens podrem trobar un concert ben ballable que incita a pensar, riure i moure’s contra l’apatia. La Gran Orquesta Republicana encetaran al cap-i-casal una ‘gira pequeña’ que de xicoteta no té res, ja que els durà per vora vint ciutats d’arreu de l’Estat Espanyol. L’entrada valdrà 8€ i la podeu comprar online a Ticketea o a Discos Harmony, al centre de València.
Per la nostra part podràs assabentar-te del que passa al directe a través del nostre compte de Twitter per a directes (@tresdeu_directe). Vos deixem amb un parell de videoclips per a que tasteu la seua música.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €