Els nostres músics ens necessiten!

Redacció | 9 Gener 2013

Com ja hem explicat en alguna ocasió el microfinançament és una font econòmica de molts grups, organitzacions i en definitiva d’iniciatives culturals -sobretot al nostre país- per poder realitzar-se degut al poc o nul interès de les institucions valencians per recolzar la producció cultural que fa tanta i tanta gent arreu del territori.

És una iniciativa -la del micromecenatge– que implica als futurs oients, espectadors o admiradors a que la feina de centenars de persones seguisca d’una forma digna. I ací és on entrem nosaltres. Hem d’ajudar a que -tot i la manca de recolzament institucional- la cultura popular del nostre país seguisca existint i cada dia aflorant més i més.
Actualment hi ha 3 projectes a la pàgina web de micromecenatge catalana Verkami que creiem rellevants, i que hem de donar suport i que ja hem citat a la Revista. Per una banda està el disc d’Almorranes Garrapinyaes “Homes, homenets i cagamandúrries”, el pròxim disc d’Aspencat i el concert pels encausats de la #PrimaveraValenciana.

No dubteu en recolzar la nostra cultura i els nostres músics!

, , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.