Els nostres músics ens necessiten!

Redacció | 9 gener 2013

Com ja hem explicat en alguna ocasió el microfinançament és una font econòmica de molts grups, organitzacions i en definitiva d’iniciatives culturals -sobretot al nostre país- per poder realitzar-se degut al poc o nul interès de les institucions valencians per recolzar la producció cultural que fa tanta i tanta gent arreu del territori.

És una iniciativa -la del micromecenatge– que implica als futurs oients, espectadors o admiradors a que la feina de centenars de persones seguisca d’una forma digna. I ací és on entrem nosaltres. Hem d’ajudar a que -tot i la manca de recolzament institucional- la cultura popular del nostre país seguisca existint i cada dia aflorant més i més.
Actualment hi ha 3 projectes a la pàgina web de micromecenatge catalana Verkami que creiem rellevants, i que hem de donar suport i que ja hem citat a la Revista. Per una banda està el disc d’Almorranes Garrapinyaes “Homes, homenets i cagamandúrries”, el pròxim disc d’Aspencat i el concert pels encausats de la #PrimaveraValenciana.

No dubteu en recolzar la nostra cultura i els nostres músics!

, , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.