Hui arranquen els Concerts a la Unió Musical de Llíria

Un grup d’associacions de la comarca del Camp de Túria han juntat forces per organitzar un cicle de dos concerts a l’auditori de la Unió Musical de Llíria. Es tracta d’un cicle que arranca hui, i pretén dotar a la comarca d’una oferta seriosa i de qualitat en quant a música en valencià. Els artistes triats per al cartell en són dos ben representatius. Per una banda Carles Dénia, que aproparà la fusió del cant d’estil i el jazz al públic del Camp de Túria; i per l’altra banda Obrint Pas, que oferiran un concert en acústic apte per a tots els públics on repassaran, d’una manera més intimista, el seu repertori farcit d’èxits.

El programa oficial és el següent:

Carles Dénia – dissabte 26 de gener a les 22’30h – des de Gandia (la Safor) ens arriba un cantaor i guitarrista format acadèmicament en el món del jazz. És una de les màximes figures del cant d’estil valencià i amb els últims treballs Tan alta com va la lluna i Paradís de les paraules rep diversos premis entre els quals destaquen el Premi Ovidi Montllor 2009, l´Altaveu Frontera 2010, millor disc de l´any 2011 per la Revista Sons, millor disc de l´any i millors arranjaments als Ovidi Montllor 2011, entre altres. Participa, a més a més, en projectes de distinta índole amb els quals recorre escenaris de mig món.

Obrint Pas EN ACÚSTIC – dissabte 23 de març a les 19h – Podrem gaudir del grup de la ciutat de València en un format acústic preparat expressament per actuacions en auditoris i teatres. Els Obrint Pas són el grup valencià més internacional, durant els vint anys de carrera musical que els contemplen han actuat a tota classe de festivals pertot arreu d’Europa, i alguns indrets d’Àsia i Sud-amèrica.
S’han habilitat diverses opcions per a la compra d’entrades:  Carles Dénia – 7€, Obrint Pas – 12€ // Carles Dénia + Obrint Pas – 15€.  Podeu consultar els punts de venda fent click ací. L’organització corre a càrrec de les següent associacions: Associació Cultural 9 d’octubre de Vilamarxant, Ateneu Cívic i Cultural de Bétera, Ateneu Musical i Cultural de Benaguasil, Casal Jaume I del Camp de Túria, Coordinadora pel Valencià del Camp de Túria i l’Institut d’Estudis Comarcals del Camp de Túria. L’esdeveniment compta amb el patrocini de Pollos Planes i la col·laboració de Consolat de Mar i Fil-per-randa.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €