L’electro de La Musique D’Ordinateur, els alacantins de moda

Des de la seua creació, La Musique D’ordinateur han trencat motlles en l’escena electrònica estatal, escalant amb rapidesa en els charts més importants atraient inusitadament l’interès d’artistes internacionals (Skrillex, The Bloody Beetroots, Congorock, Far Too Loud…) Són caçadors que no entenen de vedes. Des de fa ja uns tres anys estan en constant búsqueda i captura de sons rebels com ara el Rock’n’Roll i l’Electro americà.
L’actuació en directe dels La Musique D’Ordinateur esdevé molt més que dos Dj’s punxant, oculten, per exemple, els seus rostres darrere d’un triangle invertit, icona reconeixible per qualsevol dels seus seguidors. Llums, fum, stage-diving, són elements essencials del seu elaborat show i posada en escena. No paren d’innovar en la seua residència mensual a la Sala Revolver d’Alacant. Si teniu l’ocasió de veure estos alacantins de moda no ho dubteu!
A l’apartat discogràfic els LMDO tenen remixos destacats a artistes com Limp Bizkit, Crystal Castles o ACDC. Han llançat l’EP Hoover (Kiez Beats – Alemanya), on van comptar amb la participació de Ikki (The Zombie Kids) i Pelussje (Freakz M’Out). També hi és al mercat el Regirar EP (Onion Records – Itàlia), amb remescles d’Andy’s Ill (Dim Mak) i Nadisko (Tuff’em up). Actualment treballen en el seu primer llarga durada. Estarem atents a ells, i vos deixem amb la sessió que van fer al Black Lotus Festival de València a les acaballes de l’any passat.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €