The Drums, The New Reamon i The Bloody Beetroots noves confirmacions de l’Arenal Sound

Aquest matí, en exclusiva al Twitter, i més tard a totes les seues xarxes socials, l’organització de l’Arenal Sound, festival d’indie rock i pop i electrònica que porta celebrant-se ja fa alguns anys a Burriana, ha desvetllat 8 artistes més que passen a formar part del cartell 2013, ja farcit de reconeguts artistes internacionals.
A Steve Aoki, Editors, Antònia Font, The Zombie Kids, Standstill, Delafé y las flores azules, Dirtyphonics o Dorian hui es sumen The Fratellis, The Drums, The Bloody Beetroots (Live), The Maccabees, Klaxons, Alphabeat, The New Raemon, Los Punsetes.
Per anar fent-vos a la idea vos deixem amb l’after movie que van presentar fa uns mesos. Un resum del que representa l’Arenal Sound, que recordem es celebrarà els dies 1, 2, 3 i 4 d’Agost.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €