Una banda neonazi a la Black Note, la sala de música negra de referència a València

Ha esclatat com una bomba per tota la xarxa després que Levante-EMV publicara este matí que la banda neonazi italià “Killer Sorpresa” actuarà a València -únic concert a l’Estat espanyol- a la Sala Black Note, un Club – Sala de Concerts amb quasi 20 anys d’existència especialitzada en música negra (Reggae, Jazz, Blues, Soul…).

El Moviment Contra la Intolerància de València ja ho ha denunciat a la Fiscalia aquesta activitat que viola el Codi Penal ja que la banda bassa les seues cançons en fragments de discursos de Hitler, sent això apologia al nazisme.

Un allau de comentaris i tuits han intentat convèncer a German Valenzuela que ha declarat que ell “ven copes i posa músics, sóc apolític”. Fora de fer-lo entrar en raó l’empresari valencià a tret un comunicat via Facebook on afirma estar per la “diversitat, tolerància, respecte i pluriculturalitat són les nostres directrius”, lluny d’anul·lar el concert previst per al dia 11 d’este mes.
Nombrosos grups i cantants han cancel·lat els seus concerts allí o han cridat directament al boicot de la sala, com ara els cantants Hugo Mas i Rafa Xambó, els grups Arrap i Arthur Caravan o inclús la productora Malatesta Records, que també ha cancel·lat mitjançant un comunicat a la seua web tota activitat que anava a fer allà (i tenien programat fins l’estiu). Un gest, vist per molts seguidors, coherent que els honra.

Mostrem la nostra més profunda repulsa a qualsevol tipus de concessió al feixisme. Per això exigim que la sala Black Note rectifique ja!
— ARRAP(@ARRAPgrup) gener 3, 2013

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €