Verdcel ens proposen un viatge en ‘Globus Aerostàtic’

El grup alcoià VerdCel, ha fet oficial el seu nou videoclip que il·lustrarà a partir d’ara la cançó ‘Globus Aerostàtic‘, la sèptima cançó del seu últim disc Els dies del saurí.

Després d’encapçalar un projecte de micromecenatge a través de Verkami -com és habitual entre els músics valencians, que estan acostumats a l’autogestió, malauradament- per aconseguir treure a la llum un nou disc (premiat pel Col·lectiu Ovidi Montllor (COM) per Millor Disc de Pop de 2012), el grup liderat per Alfons Olmos ha decidit seguir apostant pels seus fans, als qui han volgut fer giny fent del videoclip un projecte col·laboratiu.
Com diuen a la Revista Enderrock: La cançó escollida té un cert punt de vitalitat i ens agradava que la gent fes seua la cançó, que lliurement en fos protagonista”.

Ací a l’esquerra podeu veure una xicoteta descripció del que és el projecte VerdCel que hem pogut extreure de la seua pàgina web, allà podreu sentir el disc, veure les pròximes dates de concerts i més informació detallada d’aquest grup d’Alcoi conegut arreu dels països de parla catalana. Vos deixem amb el vídeo en qüestió: Globus Aerostàtic.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €