La Primavera Valenciana del BEA

El Bloc d’Estudiants Agermanats conjuntament amb la Sala Matisse organitzen aquest Dimecres un  concert solidari amb la Primavera Valenciana i els seus afectats amb la intenció de recordar els fets ocorreguts ara fa un any a València i amb la finalitat de recollir un fons econòmic que anirà destinat -segons els organitzadors- a l’IES Lluís Vives perquè els seus alumnes puguen fer front a les multes que els van imposar. 
Des del BEA volen fer un homenatge als estudiants que a febrer de l’any passat es van decidir a eixir al carrer. Afirmen que és indispensable fer visible la violència i la repressió que fa tan sols un any va tenir lloc a la ciutat de València, i recordar que encara a dia de hui molts joves són coaccionats i reprimits per expressar lliurement el que pensem i per lluitar per una educació pública.
Al concert hi actuaran la cantautora tortosina (de les Terres de l’Ebre) Montse Castellà presentant Geminis, el seu nou disc, els alcoians de VerdCel i Tashkenti d’Ontinyent que faran una actuació en acústic. El preu serà de 3 euros amb consumició inclosa, i la donació a la causa serà voluntària mitjançant una caixa de resistència que hi haurà disposada a la Sala. 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €