Més escena indie, des de La Marina Delossantos i Mox Nox

Si hi ha una escena en el món de la música que fa anys a l’alça, aquesta és l’escena independent. De tindre pràcticament només el FIB com a referència, al País Valencià s’han multiplicat els festivals i els grups musicals pertanyents. 

Delossantos i Mox Nox són uns excel·lents grups valencians que podem dir que en pertanyen, i en una situació privilegiada ja que han tingut una molt bona acollida en els mitjans especialitzats, ja siga en Mondo Sonoro, o Ràdio 3, entre altres.
Delossantos, es tracta d’un grup de la localitat marinera de Pedreguer, que ha tret el seu primer àlbum “Tripolar” editat per Flor i nata Records, una discogràfica independent catalana. Tenen també un videoclip gravat a València de la cançó “Sebastopol”. Podeu escoltar els seus sons d’indie rock ací mateix.

Mox Nox apareixen per terres valencianes a l’estiu del 2009, uns mesos desprès graven una maqueta que queda semifinalista al Proyecto Demo 2010 de Radio 3 i, ja al 2011, un single amb dos temes que edita Polze de la mort els fa apareixer a les llistes de millors debuts de l’any a Mondo Sonoro o Vinilo Valencia. Desprès d’uns canvis en la formació original, es queden com a quartet format per: Lluís (guitarra i veu), Mora (guitarra), Pepe (baix) i Javi (bateria).

La seua música és el reflex del gust que senten pel rock’n’roll més ruidós i salvatge, amb especial predilecció per bandes americanes dels 90. Actualment queden per emborratxar-se entre setmana, parlar llengües mortes i preparar la edició del seu primer LP que estan gravant actualment als Estudios Tigruss de Gandia.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €