Obrint Pas agafa les armes a l’assalt dels Teatres

 

No és cap secret que els Obrint Pas han sigut inspirats des de sempre pels mestres d’Al Tall. Amb la maduresa els de Benimaclet han anat adaptat el seu repertori per a un escenari futur -no tan llunyà- acústic i més íntim Per a aquest nou any s’han preparat més, si cap, els acústics. Seran sis músics a l’escenari armats amb guitarres, llaüts, contrabaix, viola de roda, dolçaina, percussió i veus.
La clau en este espectacle que ja porta als Obrint Pas arreu del país és la proximitat amb el públic i lo proper que els queden els temes que fan d’aquest concert una experiència única on es rememora tots els èxits del grup valencià que visitarà, de moment, sis teatres del país.
Ací vos deixem amb el cartell de la gira d’acústics que ha realitzat l’estudi creatiu Münster Studio, els mateixos que van fer el disseny del llibre-disc Coratge, l’últim disc.

Les primeres confirmacions al País Valencià són a Ontinyent el 22 de Març, Teatre Echegaray, Llíria el 23 del mateix mes i finalment el dia 21 d’Abril a Betxí. També actuaran a Sant Celoni i Girona, al Principat.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €