Sona 9, el concurs de maquetes més important en la nostra llengua

Comença una nova edició del concurs de maquetes més important del nostre territori. Fins al 15 d’abril estarà obert el termini per presentar, si teniu un grup de música, les vostres propostes al concurs que organtizen TV3, la Revista Enderrock i iCat FM conjuntament. Per a aquesta edició es preparen un munt de novetats, en què les noves tecnologies mòbils i el vot del públic tindran un paper determinant.

En aquesta nova convocatòria s’incrementen les fases amb noves i interessants propostes que hauran de superar els grups seleccionats i que faran encara més atractiu el Sona 9 2013.
Les principals novetats són el Grup del Dia, una App on cada dia els usuaris d’aquesta aplicació podran descobrir la música d’un dels grups participants a l’edició d’enguany del Sona 9, una bona oportunitat per estar al dia de les formacions emergents.

Per altra banda la Votació Popular tindrà molt de protagonisme. A partir de la tercera fase del concurs, del 16 al 23 de maig, el públic podrà votar el seu grup preferit a través de la pàgina de Facebook del Sona 9.

Per participar s’haurà presentar una cançó en format de vídeo al Youtube i al seu perfil del Sona 9, que serà obligatori fer. En aquesta fase se seleccionarà 20 grups, dels quals 16 seran triats pel jurat del concurs, i els altres 4 seran els que hagin obtingut més vots del públic.
Pel que fa als premis, segueixen sent la gravació i edició d’un disc amb un productor professional per al guanyador i d’un CD/EP per al segon classificat, amb un premi extra per al guanyador del Premi Joventut: una estada d’una setmana en un alberg de la Xarxa d’Albergs de Joventut de Catalunya per preparar les cançons del disc. Mentre que material musical, valorat en 2.000 euros, continuarà sent el premi de consolació per al tercer classificat del concurs.

No dubteu en inscriure-vos si compliu les bases del concurs!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €