En Viu, les Sales valencianes de música en directe s’uneixen

Redacció | 19 març 2013

Amb el nom de EN VIU! naix una associació que pretén reforçar vincles professionals entre les sales de concerts associades i promoure i incentivar l’organització de concerts de música en directe a les sales de València, Castelló i Alacant. Entre els seus objectius obtenir un major reconeixement cultural a la tasca que desenvolupen i la integració de les activitats i els equipaments de les sales associades en l’entramat cultural d’ajuntaments i administracions públiques del País Valencià.
La nova associació oferirà protecció jurídica i moral a les sales associades i establirà estratègies que permeten visibilitzar millor les problemàtiques dels locals per tal de plantejar solucions comuns a un total de 11 sales que han acordat formar part inicialment són: Loco Club, Cafè Mercedes Jazz, Sala Wah Wah, Sala Matisse i Sala Noise, de València, la Sala Vintage i La Calle a Alzira, Novelty Rock Club de Mislata, El Perro Verde de Requena, Sala Stereo d’Alacant, i la Sala Zeppelin Live de Castelló.
Durant la trobada s’ha constituït la junta directiva i s’ha redactat un esborrany dels estatuts i el reglament intern del col·lectiu. Per formar-ne part cal que la principal activitat del local interessat siga la programació d’actuacions en directe (amb un mínim de 40 actuacions a l’any), portar un any de funcionament i que l’espai estiga adaptat, o en procés d’adaptació, a la normativa vigent pel que fa a seguretat i insonorització.
, , , , , , , , , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.