Mugrodisc a la vista! Els de Xixona enceten Verkami

El veterà grup de l’Alacantí, Mugroman tornen amb nou disc i amb una gira molt ambiciosa fins per commemorar el seu 10é aniversari als escenaris. Dos anys després del Volem més (2011),  s’embarquem en un nou projecte que reforçarà la cara més rockera amb la novetat del so de teclats i piano, i fins i tot, metalls. Després del robatori que van patir, on vam perdre més de 25.000 euros en material musical, han decidit tornar amb més força i ambició. 
La nova aventura, però, necessita dels fans i seguidors del rock en general per poder-se fer realitat. Els Mugroman eneceten un projecte de micromecenatge a Verkami per fer-ho realitat.

El disc constarà de 12 pistes carregats d’energia i optimisme que tant caracteritza als de Xixona, i navegarà entre l’indie, el pop. Segons avancen “és potser el més personal que hem fet fins ara, les lletres seran profundes i reflexives molt en sintonia en el moment que vivim combinades amb un rock contundent adobat de nous colors amb instruments que encara no havíem utilitzat. El disc comptarà amb un bonus track sorpresa del més curiós i impactant que no deixarà indiferent”.

Per aconseguir l’objectiu demanen 3000 euros, tot i que la despesa final serà més del doble. El disc ha estat gravat durant el mes de març als estudis de la Casa Murada de Banyeres del Penedès per Jesús Rovira, baixista dels Lax’n’busto. Afirmen que a principis d’abril es llançarà ja el primer single amb videoclip, i a mitjans de mes publicaran el disc i les dates inicials de la gira.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €