Obrint Pas, Los Chikos del Maíz, La Raíz i Aspencat al SomRiu Festival

També actuaran Tashkenti, Trashtucada, Sant Gatxo i Plan B entre d’altres. L’organització deixa la porta oberta a noves incorporacions. El festival no es va poder realitzar el passat octubre per les males condicions climatològiques.

Per fi podrà celebrar-se la primera edició del SomRiu Festival que s’organitza des de l’any passat a Callosa d’En Sarrià. La cita estava prevista pel passat mes d’octubre, però les males condicions de l’oratge durant aquelles setmanes va fer ajornar el festival. L’organització però, prompte va confirmar la nova data per a juny de 2013, i ara han confirmat el cartell. Fa unes hores que ho han anunciat. Encapçalen el cartell grups com Obrint Pas, Los Chikos del Maíz, La Raíz i Aspencat. Els segueixen Tashkenti, Trashtucada, Sant Gatxo i Plan B. Tanquen el cartell Mal Abuso, Komfusió, DJ Sento, The Blinded i el duel de xarangues entre La Bona i l’Aureba.
El festival tindrà lloc els dies 28 i 29 de juny a la localitat marinera de Callosa d’En Sarrià, concretament a la pedania de les Fonts de l’Algar. El festival està organitzat conjuntament entre l’Ajuntament de Callosa i el Càmping Fonts de l’Algar, amb la col·laboració d’Amstel.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €