Orxata Sound System, el nou folk electrònic al programa La Sonora de TV3

Regirant la xarxa en hem trobat amb un reportatge sobre “El nou folk electrònic dels Orxata Sound System” al programa del Canal 33 (TV3) La Sonora. Amb ocasió de la visita de la banda a Barcelona per al concert de La fi del món a la Sala Apolo de la ciutat comtal junt amb els catalans Ensaladilla So Insistent. Vos deixem amb un programa on graven als Orxata abans i durant l’actuació, per descobrir com es fusionen les cançons tradicionals amb l’electrònica. Amb entrevista a Carles Biano ben curiosa sobre els ritmes que ha anat fent seus la banda.
El programa La Sonora, com podem descobrir a la seua web “és un artefacte construït amb retalls de músiques i danses d’arrel i d’arreu”. 
Ens parem amb Pau Benavent originari del poble valencià de Quatretonda “ofereix reportatges en profunditat amb els protagonistes de l’escena folk, danses i musiques del món, cobla, dansa d’arrel, fusió, festes populars i altres músiques i danses realment alternatives”. Això, doncs, constitueix un altre fet curiós, un valencià de Quatretonda entrevistant als també valencians d’Orxata, ací ho teniu:



Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €