Plan B llança un b2b amb Tony Karate per al blog Dubspain

El DJ de Gandia Martín Plan-B ha tret un nou mix juntament amb el madrileny amic de professió Tony Karate, un b2b (business to business) que presenta el blog especialitzat en cultura ‘bass’ Dubspain.com. Aquesta bomba que han deixat caure i que és ideal per a començar a animar-nos de cara a Falles té per nom “Brothas From Different Mothas“.
Com afirmen al Dubspain.com: “És un míssil de sessió que ve de mans de dues homies, Tony Karate i Martin Plan B. Més que una simple connexió Madrid-València és una connexió entre germans. Germans de diferent mare però que encaixen com peces d’un trencaclosques carregat de moombah, trap, Bass i guarreo a parts iguals”.
Estem davant d’una mixtape de 40 temes que comprimeixen en una hora de sessió, i que es podeu descarregar gratuïtament. No dubteu en visitar el blog on a més els han fet un qüestionari i on es desvetllen totes les cançons que han utilitzat per fer-la.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €