Portada Tres deu de març 2013

Estimats lectors, vos presentem una nova iniciativa de la revista Tres deu. A partir d’ara, elaborarem una portada cada mes, amb els protagonistes de la música valenciana del moment. La podreu vore ací, a Facebook i Twitter, i anirà acompanyada d’aquesta entrada en la que vos explicarem per què són notícia els músics que la protagonitzen.

Aquest mes de març protagonitzen la portada Remei, Tardor, Smoking Soul’s i la Musique d’Ordinateur.
Remei és el nou nom artístic de Reme, la que ha sigut fins ara vocalista d’Skalissai, i que ha encetat una nova etapa en la seua carrera musical amb el llançament del seu primer single en solitari ‘Me siento mejor’. La benissera no prepara de moment cap àlbum a l’ús, però ha anunciat que anirà publicant singles durant aquest any 2013.
Per un altre costat trobem a Tardor, que tornen a ser notícia per la seua participació a la BSO del documental “L’Estiu Més Negre”. La cançó inèdita es va enregistrar fa dos setmanes als estudis Rockaway Studios de Castelló, a càrrec de Pau Paredes. Nosaltres vam estar allí i prompte tindreu algunes sorpreses relacionades.
Smoking Soul’s també tenen un lloc a la nostra portada de març. Acaben de publicar videoclip i nou àlbum. ‘L’Espenta’ és l’àlbum debut de la banda de Pego. Un àlbum que ha tingut una molt bona acollida i que ha fet que el grup es posicione de tot dret al centre de l’escena valenciana de rock alternatiu.
Per últim el col·lectiu DJ alacantí la Musique d’Ordinateur que estan a punt de traure al carrer el seu nou EP Emblema, així com un documental del que ha suposat aquest any tan mogut per a la banda, anomenat ‘365’, i del que ja es pot gaudir el trailer.

PORTADA MARÇ 2013

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Noves veus (secció d’opinió)
Entre totes i tots som capaços d'impulsar noves veus dins del panorama mediàtic valencià. Calen noves idees i enfocaments per encarar aquesta dècada d...
25%
14
DIES
112,00 €
aconseguit de 450,00 €