Primeres confirmacions de l’Aupa Lumbreiras

La XVI edició de l’Aupa Lumbreiras!! es celebrarà els dies 15, 16 i 17 d’Agost a Villena. I esta setmana acaben de fer el primer avanç de cartell.
Enguany han arrancat la venda d’abonaments a partir d’este Dilluns, a través de Ticketmaster. Més endavant, també estarà disponible les entrades en els punts habituals. Hi haurà l’opció d’abonament de 3 dies (35 euros, 40 en taquilla) i entrades soltes (25 euros) de venda només taquilla.

Les primeres bandes en cofirmar seua presència a l’Aúpa Lumbreiras!! Comença amb la banda internacional Misfits, en la seua única actuació a l’Estat Espanyol aquest any, seguit de Soziedad Alkoholika, Hatebreed, Def Con Dos, Narco, El Drogas, Riot Propaganda (Habeas Corpus + Los Chikos del Maiz), Gatillazo, O’Funk’illo, Lehendakaris Muertos, Manolo Kabezabolo, Envidia Kotxina, Trashtucada, Sensa Yuma, Iratxo, Gritando en Silencio, Manifa, i els valencians El Último Ke ZierreBenito Kamelas, i Termofrígidus entre altres.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €