Notícies

Rafel Arnal estrena cançó amb el raper K.Broadway

Mario Sancho | 24 Març 2013

La cançó ‘Citizen (amb la fam, revolta!)’ formarà part de la BSO del documental ‘L’Estiu més negre’, dirigit per Alba Forés i Rubén Soler Ferrer.

El cantant valencià afincat a El Caire Rafel Arnal ha estrenat esta setmana un nou single. Es tracta d’una nova cançó que formarà part de la banda sonora del documental ‘L’Estiu més negre’, i porta com a títol ‘Citizen (amb la fam, revolta!)’. Compta amb la col·laboració del raper egipci-americà K.Broadway.
La música d’arrel tradicional valenciana continua trencant esquemes. Ja no es tracta només d’escoltar el ‘Botifarra’ mesclat amb els ritmes electrònics dels Orxata. Ara, també escoltem la veu i els girs vocals de Rafel Arnal fusionats amb el rap americà de K.Broadway.

El vídeoclip ha sigut rodat als suburbis d’El Caire, i ha estat dirigit per Ahmad A. Nour, amb Carlos Silveira a la Direcció executiva.

Un artista esponja

Rafel Arnal no és un artista qualsevol. Ho certifica el fet que viu a El Caire, una cosa gens habitual en un cantant tradicional valencià. En la seua recerca pels sons del mediterrani l’intèrpret de Tavernes Blanques ha viatjat a multitut de països de la ribera mediterrània. Ara, està establert a la capital d’Egipte on estudia i fa recerca a banda d’oferir conferències sobre el Cant d’estil valencià, així com de tota la nostra música de tradició oral.

Arnal és un músic format a l’històric grup Carraixet, i que va publicar el seu primer treball el 2011, titolat ‘Pam a pam’, i editat per M Factory Music. També va posar veu a Afluències, el projecte conjunt de les bandes folk valencianes l’Aljub i Krama.

, , , , , , , , , , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.