Essència, el nou disc d’Aspencat està al caure

El nou disc d’Aspencat, “Essència“, està al caure segons afirmen els propis component. Amb una imatge renovada i un estil musical més potent i electrònic abraçant ritmes com el dubstep en algunes cançons, prompte tindrem entre nosaltres el que serà el 3r disc d’estudi.
Moltes seran les dates de presentació de l’Essència d’Aspencat arreu del territori, de moment podrem sentir els nous sons dels de La Marina durant Maig a Xaló (4) al Xalònia juntament amb Orxata Sound System, a la Sala Noise de València el 9, Alacant (10), Castelló (24) i el 7 de Juny a la Sala Bikini de Barcelona.
Els diferents vídeos de promoció que ha anat fent públics la banda hem vist que hi haurà alguna cançó amb cordes i col·laboracions de Remei, la qual va publicar fa poc una cançó, i Ximo Escrivà (ex-cantant i guitarra d’Aspencat). Vos recopilem els tres vídeos que han anat apareguent durant aquestos dies a la xarxa.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €