Hostes el festival pop de La Casa Calba

Torna La Casa Calba (.org) amb el Festival Hostes combinant el Folk, el Pop i la Cançó d’Autor. Enguany està tenint lloc a l’Octubre Centre Cultura Contemporània, al bell mig de València ciutat. Una proposta acollidora per a la primavera amb Aljub, que tocava ahir, els Mi Sostingut i finalment Clara Andrés (trio).

Hui a les 20h MI# (Mi Sostingut) el grup de pop-rock de la Ribera Alta liderat per Josep Artés presentarà com cal al cap-i-casal el seu primer disc “Projecte Escalopendra, un disc produït per Pep Toni Ferrer (Oliva Trencada, Saltamartí).

El Diumenge també a les 20h serà el torn, per finalitzar, de Clara Andrés, una de les veus més delicioses de la música en valencià. Cançó d’autora contemporània i elements de pop i folk d’aparença naïf i poètica costumista. Sabem del seu espectacle que porta un acompanyament jazzístic -Jose Luis Porras (contrabaix) i Roberto Capella (piano)- amb el que revisita el seus dos discos “Dies i dies” i  “Huit“, els quals han estat guardonats als Premis Ovidi Montllor a la Música en Valencià.
Les entrades al festival són de 6€, amb el 50% de descompte amb el carnet de la Univesitat de València.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €