Kostrok publica ‘Right Now’

La multidisciplinar banda valenciana, famosa per les festes Kostrok Club, ha publicat el seu nou single ‘Right Now’.

José Martí i Adrian Lurbe, més coneguts com Kostrok, són dos joves i talentosos artistes de la ciutat de València que van revolucionar les pistes de ball de la capital fa un parell d’anys amb les festes Kostrok Club i tot l’univers creatiu que van formar al seu voltant. Després d’haver compartit escenari amb artistes com Skrillex, 2Manydjs, Metronomy i Crystal Fighters, entre d’altres, han tornat amb un nou single. 
Això però, no és un fet normal a Kostrok. Es tracta del primer tema íntegrament produït per aquesta parella, que s’ha rodejat de professionals de renom amb Julien Delfaud a la mescla (Phoenix, Woodkid, Herman Dune), i Mike Marsh com a encarregat de la masterització (The Chemical Brothers, The Prodigy, Depeche Mode).

Tot i que Martí i Lurbe estan produint nous temes, ‘Right Now’ no és l’avançament de cap àlbum. Podem avançar però que hi haurà un àlbum de Kostrok, però encara haurem d’esperar prou. Paciència! Mentrestant, ja han confirmat alguns remix que es publicaran pròximament, i que correran a càrrec de Yuksek, Discodeine, Yall i AL-P de MSTRKRFT.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €