La ‘Tormenta de Neón’ d’Ontinyent a Helsinki

Helsinki són un grup d’Ontinyent que fan pop rock i que ja han sonat pels 40 Principales, Radio 3 o Sol Música. El seu single “Para liberarte” va arribar fins al canal de televisió Cuatro mitjançant el concurs Puro Cuatro.
Després de la bona acollida que estan tenint ara volen anar més lluny amb el segon disc que es dirà “Tormenta de Neón” i per això demanen als seus fans la col·laboració per fer-lo realitat.

El disc serà publicat a principis de Maig i han decidit gravar-lo als Estudios Carmelo amb la producciò de Fernando Boix (Sexy Zebras, El Viaje de Elliot…), i amb el disc també vindrà el primer videoclip i mertxandatge.

Asseguren que el disc els costarà més dels 2.000 euros que demanen ja que una producció així és molt més cara. El projecte de micromecenatge és un apropament als fans, i un xicotet gest de confiança que esperen bescanviar-vos per diverses recompenses com ara el disc en MP3, camisetes, xapes… I inclús un pase per anar amb ells tot el dia d’un concert des de les proves de so fins a la festa posterior. Vos deixem amb l’atractiu vídeo que han penjat per animar a col·laborar amb ells.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €