Notícies

Polock comença el camí cap a ‘Rising Up’

Mario Sancho | 5 abril 2013

La banda internacional d’origen valencià encara la gravació del seu segon àlbum amb una sèrie de vídeos amb els que ens mostraran com és el seu dia a dia, submergits als procés d’enregistrament. Els podrem trobar a la seua web i al seu diari.

Amb aquest vídeo, Papu, Marc, Pablo, Alberto i Sebastián han eixit de l’aïllament al que s’han sotmés els darrers mesos per tal de composar el segon disc de Polock. Una atípica banda que es va propulsar a la primera línia de l’indie rock nacional amb l’edició d’un EP de cinc cançons. Un EP que s’enregistrava l’estiu de 2007 als estudis navarresos de Montreal, per part del tècnic Hans Krüger (productor d’altres bandes com Delorean), i que va resultar en cinc temes vertaderament autèntics i vibrants. El 2010 arribava ‘Getting Down From The Trees’, el primer LP de la banda (precedit pel single ‘Fireworks’), que no va fer més que afiançar-los en les altes esferes del rock independent del planeta.
Després de diverses gires internacionals i de tancar-se durant mesos a composar, tornen a donar senyals de vida, i han anunciat la publicació de vídeos com el de dalt per que puguem observar com viuen al seu exili inspiracional, i com donen forma a ‘Rising Up’.

, , , , , , , , , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.