Els Shaolin Temple Defenders visiten València esta nit

El grup francés Shaolin Temple Defenders farà parada esta nit a la sala Wah Wah de València en un concert que forma part de la mini gira per l’estat espanyol, que els portarà també a Barcelona i Guadalajara. Els de Burdeaux arriben per presentar el seu últim disc ‘From the Inside’, però també per demostrar perquè són una de les millors bandes de soul i funk a Europa. Després de més de 10  anys de girar per tot el planeta i amb quatre discos a les esquenes, els Shaolin Temple Defenders oferiran el directe pel qual s’han guanyat el respecte de la crítica i dels més aficionats.
Per això no es tot, ja que els gascons estaran acompanyats per uns grans de la música negra valenciana: The Funky Frankles. Aquests tres artisten conreen un funk adobat de soul, blues i swing, i inclús s’treveixen amb la música disco i el jazz. Els podeu vore i tastar al programa de la Barra Sonora que publicarem fa unes setmanes.
El concert tindrà lloc esta nit a la sala Wah Wah a les 22.30h. Les entrades estan a la venda per 8€ anticipada i 10€ en taquilla. Es poden comprar a les botigues Tipo, Discos Oldies, Glop i ticketea.com. Vos deixem amb un vídeo dels Shaolin en directe, no s’ho penseu!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €