Faceradio DJ de Gandia al món amb l’indie, pop i rock

Toni, també conegut com FaceRadio DJ és un jove de Gandia que va començar amb una pàgina de Facebook amb l’únic propòsit de difondre mitjançant videos de You Tube la música que li agradava. Això va anar creixent en participació i en idees, la qual cosa va fer plantejar la idea de punxar en locals fora de la seua Gandia natal.

Ràpidament va anar progressant fins passar per ciutats de tot l’estat espanyol com ara Madrid, Barcelona, València, Sevilla, Granada, Toledo, Alacant, sent habitual de les nits valencianes a Nylon i madrilenyes a Ochoymedio. Va passar també per Londres, després dels concerts de Lori Meyers i Vetusta Morla.
L’estil que es despren de les seues sessions és el pop, rock i indie en totes les seues variants, indietrònica, i música de totes les dècades, fins als clàssics que no t’esperaves, tant estatals com internacionals. Vos deixem amb la seua última sessió que ha vist la llum fa pocs dies per a que ho comproves tu mateix.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €