Kop, Habeas Corpus, EUKZ i Smoking Soul’s a Festes de Jesús Pobre

El proper Divendres 24 de Maig a Jesús Pobre -a La Marina Alta- i emmarcat en les seues festes patronals, podrem gaudir de les actuacions de El Último Ke Zierre, Kop, Habeas Corpus i Smoking Soul’s.

És un cartell molt potent de Rock en moltes de les seues variants. Trobarem per exemle el Hardcore (HxC) dels catalans Kop, que presentaran la seua última referència discogràfica per primera volta a La Marina. També acudiran els Smoking Soul’s de Pego per presentar el seu nou disc “L’Espenta“, del qual ja vos vam parlar darrerament a la Revista. A més de El Último Ke Zierre també coneguts com EUKZ, un dels grups valencians que més ha calat a l’escena de rock estatal i que defendran “La Rutina del Miedo” (2012). Per últim tancaran la nit els madrilenys Habeas Corpus, dels quals vos deixem amb la seua última referència (al final de l’article), un disc recopilatori que repassa els seus 20 anys com a grup.
Els concerts començaran a les 23:30h i seran al poliesportiu de la localitat. Serà gratuït i disposarà de barra a preus populars. Organitzen els festers d’enguany de Jesús Pobre.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €