Plan B: La falta d’educació musical implica la poca cultura del clubbing

La Revista Tres Deu entrevista Martin Plan B, un dels djs més coneguts de l’escena actual valenciana. Gràcies a la seua àmplia experiència, al llarg de l’entrevista repasem l’evolució de l’electrònica a València i a l’estat espanyol. També parlem de l’educació, o més bé, com  la poca educació musical influeix en la manca de cultura de clubbing; a la vegada que qüestiona els avanços de la tecnologia a l’hora de fer música, “no tots es poden considerar dj’s”.

Plan B ens parla de la cultura del mash-up, el seu segell personal. Ell mateix defineix el seu estil com la mescla entre la imaginació selectora dels 2 Many Dj’s i la tècnica de Dj AM.  També ens avança algunes de les seues pròximes produccions i parlem de les col·laboracions que fa a l’últim disc d’Aspencat.
Vos deixem l’entrevista completa amb Martin Plan B des de la platja de la Malva-rosa de València. Qui es quede amb ganes de més, demà dissabte, Plan B actuarà al Gandia Sound Festival.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €