Traga pols, gringo! Avançament del nou disc de Trineu Tanoka

Els Trineu Tanoka ens avançen “Traga pols, gringo!” del que serà el seu nou disc “Microones“, un disc que es finaça per microomesenatge a través de la plataforma Verkami. Hui comença el seu compte enrere, i és que falten 10 dies per a que finalitze el termini per al crowfunding. Per donar l’espenta final ens deixen tastar “Traga pols, gringo!” un tema que avança el que es podrà escoltar a “Microones“, el seu segón album. Segons ells serà un pas avant en el desenvolupament musical, arranjaments mes treballats, un so més contundent i a la vegada unes lletres mes tendres. Aquesta mescla porta als Trineu  Tanoka a un pas més avall en aquest descens sense fre, que els ha portat a treure ja dos discos en tan sols 2 anys de vida com a grup.

El nou disc estarà llest per a servir a finals de juny, però cal anar calfant les orelles. Per a completar aquest llançament estan preparant a també un videoclip d’aquesta mateixa cançó. Vorà la llum dins del segell Mésdemil, serà presentat en una festa especial que està sent organitzada conjuntament amb el segell, i a on els mecenes del disc podran arreplegar les seues recompenses especials.
“I tu, tens por a tropesar, deixa’t emportar lloma avall amb els ulls tancats. Traga pols, gringo!”. Sense més la cançó citada.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €