Alabajos estrena el disc dedicat al poeta Estellés al Botànic

El cantautor valencià Pau Alabajos presentarà el pròxim dissabte un nou espectacle musical basat en el poemari de Vicent Andrés Estellés ‘Mural del País Valencià’. L’estrena-presentació tindrà lloc en l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic de València, a les 22.30h.

Es tracta d’un espectacle de caràcter intimista on Alabajos recitarà una quinzena de poemes acompanyat per Francesc Gamon, pianista clàssic. Recitarà una selecció de poemes que formen part del ‘Mural del País Valencià’, l’extens poemari que l’autor de Burjassot va escriure al final de la seua vida i que consta com un llegat literari encara poc conegut pel gran públic.

 Aquest nou espectacle s’acompanya d’un llibre-disc que ha sigut editat per la discogràfica castellonenca Metrònom Bureo i que inclou l’enregistrament sonor dels poemes, la transcripció dels versos d’Estellés, i un text del musicòleg valencià Josep Vicent Frechina que analitza la importància del ‘Mural’ en la reconstrucció de la identitat valenciana. 
Les entrades estan a la venda en Notikumi.com, Ticketea.com i a les taquilles del Jardí Botànic. El seu preu és de 10 euros.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €