Arriba el 3.1 d’Orxata, amb remescles de 121dB i Soniye

Orxata Sound System ens torna a sorprendre. Hui ja està disponible per a descàrrega el maxi 3.1. que conté la cançó inèdita titulada “Hi Ha Los”, un homenatge al tema homònim del músic de Perpinyà Joan Pau Giné, del que actualment es conmemora el vintè aniversari de la seua mort.

El maxi el completen dos versions molt particulars de cançons del 3.0. Per un costat, el trio 121dB fan una versió indie elegant i pop punk de la cançó “Orgasme”. Per altra banda, el jove DJ i productor valencià de Trap i Moombah Soniye, fa una remescla de “Colp a Colp”.

LA NOVA CANÇÓ, “HI HA LOS” 

La nova cançó “Hi ha Los” s’emmarca dins l’estil Moombah, un dels dos nous estils que, juntament al Trap, estan introduint el món de l’electrònica al segle XXI i que es caracteritza per ser un mix entre l’estètica sonora del techno holandès, el house i la música de club més ballable amanida de patrons rítmics de la música caribenya com la bachata. Ha estat gravat i mesclat al llarg de maig al Lithium Studio de València per Ainz Adams, guanyador de dos Grammy llatins, i masteritzat a Catmastering per Juanjo Muñoz, guitarra del grup manresà Gossos.
El clip, com vos adelantàvem a la Tres deu, està realitzat pel videoartista Martí, membre del col·lectiu ESOC, amb un estil de collage digital de nova generació, on es barregen elements de la cultura pop amb icones polítiques del segle XX, i on s’ha sabut integrar de forma solvent l’estètica “arty” amb el discurs de contingut social i de forta càrrega política, no absenta de polèmica. Escolta el 3.1 ja!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €