Concert per la llibertat, la breu tornada de Lluís Llach als escenaris

El pròxim 29 de Juny tindrà lloc a Barcelona un espectacle inèdit, un cant a la llibertat amb més de 60 músics, que farà un recorregut per diverses cançons que formen part de l’imaginari col·lectiu , i que han servit per reclamar la llibertat de les persones i dels pobles. Entre aquestes cançons n’hi haurà algunes de les més emblemàtiques de Lluís Llach, interpretades pel propi autor i per artistes de diversos països i diverses generacions. La direcció artística i escenogràfica del “Concert per la Llibertat” anirà a càrrec de Lluís Danés i Gerard Quintana.

Destaquen els cantants i autors valencians i els històrics com Sopa de Cabra, Lluís Llach o Companyia Elèctrica Dharma. La llista complerta d’artistes que actuaran la nit del 29 de Juny al Camp Nou és aquesta per ordre alfabètic: Alessio Lega, Andreu Rifé, Amadeu Casas, Beth, Bikimel, Carl Carlton, Carles Santos, Castellers de Vilafranca, Cesk Freixas, Companyia Elèctrica Dharma, Cobla de Cambra de Catalunya, Cris Juanico, David Alegret, Dyango, Fermín Muguruza, Ferran Piqué (Els Amics de les Arts), Franca Masu, Gerard Quintana, Gorka Knörr, Gossos, Grup de Folk, Ivette Nadal, Joan Amèric, Joan Dausà, Joan Isaac, Joan Pau Cumellas, Joana Serrat, Jofre Bardagí, Jordi Batiste, Lídia Pujol, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Mayte Martín, Mercedes Peón, Miquel Gil, Mouss & Hakim , Nena Venetsanou, Orfeó Català, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), Paco Ibáñez, Pascal Comelade, Pastora, Pau Alabajos, Pedro Guerra, Pep Sala, Pere Jou (Quart Primera), Peret, Projecte Mut, Quico Pi de la Serra, Sabor de Gràcia, Sopa de Cabra, Titot i David Rosell (Brams), Xarim Aresté (Very Pomelo), Yacine Belahcene, Yannis Papaiannou.
Les portes de l’estadi s’obriran a les sis. El concert començarà a les huit de la vesprada i està previst que acabe cap a les dotze. Abans, a l’esplanada del Camp Nou hi haurà activitats de tot tipus a partir de les 17h. Pel que fa a la venda d’entrades és exclusivament a través d’internet a, cosa que està produint una “cua virtual” per la gran demanada que hi ha. El preu varia tenint en compte la situació dels seients, sent la més barata 12€.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €