‘Entre cella i cella’ el nou videoclip dels valencians Frida!

Frida, el nou projecte musical valencià d’Olmos (d’Arrap) i Tom (Barraques Sud Sistema), que fou presentat i entrevistat per la Tres deu un mesos enrere publicaren ahir el seu nou videoclip. 
Aquest grup de rapers va sorgir d’una filosofia prou semblant a la que ens presentà en un passat la mateixa Frida Kahlo. Apareixen amb la necessitat d’expressar les seues idees i pensaments, quedant totalment plasmats en el seu nou video “entre cella i cella“. 
El clip és part del seu primer treball Free Rap, producte de llargs mesos de gestació i ja disponible en descàrrega directa. “Entre cella i cella” és la clara visió de com les paraules, pensaments i sentiments dels joves valencians prenen forma mitjançant les imagtes.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €