‘Hi Ha Los’, la nova cançó i videoclip dels Orxata Sound System

Com vos anunciàvem el divendres de la setmana passada els Orxata Sound System tornen a la càrrega amb una nova producció en forma de videoclip i cançó. El nom escollit ha estat “Hi Ha Los”, dedicada a les revoltes que estan succeint a Turquia. 

Acompanyats del productor Ainz Adams (#RàdioMacramé) i Martí (E.S.O.C.) a l’audiovisual ens sorprenen amb aquest tema inspirat amb els nous ritmes electrònics que venen des de l’altre costat de l’Atlàntic com són el Trap i el Moombah. Alguns d’aquestos referents hem pogut saber que són “212” d’Azealia Banks, una rapera del Harlem novaiorqués que estarà present al FIB. I “Watch Out For This” de Major Lazer, el projecte jamaicà de diplo, un afamat productor i deejay també dels EUA. Aquests últims no tenen data per visitar terres valencianes però si que estaran aquest estiu a Eivissa o al Sonar de Barcelona. Sense més vos deixem per que vegeu i sentiu el que ens presenten els Orxata.

Si vos heu quedat amb ganes podeu veure també els videoclips de 212 i Watch Out For This, que vos hem citat anteriorment, al Youtube.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €