La poesia d’Estellés, Pilgrims i Aziza Brahim a la XXX Universitat d’Estiu de Gandia

Un estiu més, arriba la Universitat d’Estiu de Gandia, un espai caracteritzat per oferir una àmplia oferta cultural i formativa a través de tot un seguit de cursos, seminaris i activitats d’oci de tota mena. Enguany, a més, celebra el seu trenté aniversari i duu per títol “Europa. Realitat o ficció. Problea i solució”, ja que pretén analitzar les implicacions que comporta l’actual model continental dins el context de crisi econòmica en què ens trobem.

Centrant-nos en l’apartat musical que ens ofereix esta edició, podem destacar tres concerts, tots ells a les 23:00 de la nit: En primer lloc, el divendres 19 de juliol tindrà lloc l’espectacle “Estellés: de mà en mà”, el qual és un recital de bona part dels poemes que composaren l’obra del de Burjassot, interpretat per l’actor Francesc Anyó i acompanyat al piano pel músic Miquel Juan, esdevenint una original manera de fer-nos arribar els poemes d’un dels autors més destacats del segle XX al País Valencià.
El dilluns 22, podrem assistir a l’actuació de la banda de Palma de Mallorca formada l’estiu del 2011, Pilgrims; la qual, dins la seua gira estatal, ens oferirà una mostra del so que els caracteritza, el Country-Bluegrass, estil tradicional dels EUA que barreja elements de la música irlandesa amb el blues i uns tocs de gospel.
Finalment, l’endemà 23, actuarà la cantant saharaui afincada a l’Estat Espanyol, Aziza Brahim. Esta, al capdavant del grup Gulili Mankoo, ens presentarà el seu darrer treball, “Mabruk“, on a través del seu blues, funk i rock característics expressa les inquietuds i vivències que li han provocat la seua pertinença a un poble que té el patiment com a marca quotidiana.
Cal recordar que tant els concerts com les diverses activitats seran a la Casa de la Cultura Marqués González de Quirós i la seua assistència és totalment gratuïta.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €