La poesia d’Estellés, Pilgrims i Aziza Brahim a la XXX Universitat d’Estiu de Gandia

Redacció | 29 Juny 2013

Un estiu més, arriba la Universitat d’Estiu de Gandia, un espai caracteritzat per oferir una àmplia oferta cultural i formativa a través de tot un seguit de cursos, seminaris i activitats d’oci de tota mena. Enguany, a més, celebra el seu trenté aniversari i duu per títol “Europa. Realitat o ficció. Problea i solució”, ja que pretén analitzar les implicacions que comporta l’actual model continental dins el context de crisi econòmica en què ens trobem.

Centrant-nos en l’apartat musical que ens ofereix esta edició, podem destacar tres concerts, tots ells a les 23:00 de la nit: En primer lloc, el divendres 19 de juliol tindrà lloc l’espectacle “Estellés: de mà en mà”, el qual és un recital de bona part dels poemes que composaren l’obra del de Burjassot, interpretat per l’actor Francesc Anyó i acompanyat al piano pel músic Miquel Juan, esdevenint una original manera de fer-nos arribar els poemes d’un dels autors més destacats del segle XX al País Valencià.
El dilluns 22, podrem assistir a l’actuació de la banda de Palma de Mallorca formada l’estiu del 2011, Pilgrims; la qual, dins la seua gira estatal, ens oferirà una mostra del so que els caracteritza, el Country-Bluegrass, estil tradicional dels EUA que barreja elements de la música irlandesa amb el blues i uns tocs de gospel.
Finalment, l’endemà 23, actuarà la cantant saharaui afincada a l’Estat Espanyol, Aziza Brahim. Esta, al capdavant del grup Gulili Mankoo, ens presentarà el seu darrer treball, “Mabruk“, on a través del seu blues, funk i rock característics expressa les inquietuds i vivències que li han provocat la seua pertinença a un poble que té el patiment com a marca quotidiana.
Cal recordar que tant els concerts com les diverses activitats seran a la Casa de la Cultura Marqués González de Quirós i la seua assistència és totalment gratuïta.
, , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.