Martin Plan B ens explica el Redbull Thre3style

Aquesta vesprada vos expliquem de la mà del nostre amic Martín, més conegut com DJ Plan B, el funcionament del concurs de deejays Redbull Thre3style. Al final de l’article podreu escoltar els que han estat finalistes.

Redbull Thre3style és un concurs mundial patrocinat per l’omnipresent marca de begudes d’origen austríac. A l’estat espanyol s’han realitzat tres edicions que han tingut com guanyadors a   (2010), Bitcode (2011) i D-Beam (2012). Cada un d’ells ens han representat dignament a les Finals Mundials realitzades a França, Canadà i Estats Units.
El concurs consisteix a realitzar un set de 15 minuts de durada on el dj barrege, com a mínim, tres estils diferents. Originalitat, pressió, tècnica, rises, i sobretot, mescles i música que no estàs acostumat a sentir en el teu club de confiança.
Aquest any no s’ha realitzat a l’estat espanyol (en desconeixem les raons) per la qual cosa cap espanyol podrà participar a la final mundial que tindrà lloc, el 4 de novembre d’aquest any a Toronto. Una autèntica llàstima. I com no hi haurà rutines vos recopilem algunes de les sessions d’alguns dels participants estatals on podrem sentir les meravelles que acaben creant.

Per veure el llistat complet de participants que ens proposa Plan B, podeu sentir totes les sessions al seu blog.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €