Orxata Sound System desembarca a La Marina Alta

Els Orxata són un grup de València ciutat que mescla l’electrònica amb la cançó d’arrel. Han revolucionat l’escena musical valenciana, fent inclús incursions arreu de l’estat espanyol a més de varies gires per Europa. Aquest grup valencià estarà de visita per La Marina Alta, la seua segona casa, ja que el baixista i el productor són d’Alcanalí. Dalt l’escenari de la ma de la promotora Pro 21 Cultural ens oferiran les seues darreres novetats publicades. La seua última referència és el 3.1. el qual podeu descarregar gratuïtament al seu web.
El 3 d’Agost, doncs, estaran a les Festes patronals de Gata de Gorgos juntament amb el grup alacantí Flying Pig Matanza i els pegolins Back Storm. La cita serà al grup escolar cap a les 00.30h.
La segona data on els podrem veure és al Barsella Rock Fest, concert també de Festes, al Ràfol d’Almúnia que enguany decideixen donar-li nom i estabilitat a l’esdeveniment. En aquesta ocasió els Orxata Sound System estaran acompanyats de la rumba i la festa dels pegolins Lilit i Dionis i Sant Gatxo, amb el seu rock indie de la Vila Joiosa.
Els dos concerts, que seran gratuïts, formen part d’una extensa llist d’actuacions que els portaran arreu de l’estat espanyol com ara Formentera, Morella o les Festes de la Mercè a Barcelona. 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €