Discos de perfil, nova discogràfica valenciana a cor obert!

No tots els dies naix un segell discogràfic, i València hui en té un de nou. Discos de perfil, que sorgeix amb la intenció de publicar tiratges limitats dels treballs de “músics inquiets, que no es conformen amb allò convencional, capaços d’arriscar-se i disposats a defensar les seues cançons en directe amb fe i convicció”. Mox Nox i el seu guardonat treball ‘Damnatio Memoriae’ (Millor disc de rock als Ovidi’13) han sigut els elegits per al primer àlbum que editarà Discos de perfil. Estarà coeditat amb el jove segell Carmen Records.
Segons informen els seus responsables en un comunicat, se’ls ha “ocorregut la bogeria d’invertir en música” en un context en el qual “pot ser que siga cert” que “ja no es venen discos, el negoci discogràfic és una ruïna i la indústria s’enfonsa”. Asseguren que no els “preocupa que les vendes siguen mínimes” perquè els seus tiratges “també ho són”, de 300 còpies en vinil, i que tampoc pretenen “fer negoci ni formar part de cap indústria”. “Discos de tiratge limitat que es convertiran en objecte de col·leccionista una vegada esgotats” i, com a criteri artístic, es basaran en la capacitat dels grups per a emocionar-los amb el seu treball.
Una altra banda ja està esperant la seua edició a Discos de perfil, el duo Teletexto, que proposa un “noise rock visceral, amb ingredients grunge o hardcore, però també amb un gran sentit de l’humor”.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €