Grava’t cantant una cançó de Tardor i guanya Cd’s i samarretes

La banda valenciana de rock, que actuarà properament al Merut’s Festival d’Ontinyent junt a Txarango, La Raiz, Escala i Corda i Atzukak, ha encetat esta setmana un nou concurs amb el que pretenen mobilitzar els seus seguidors.

L’objectiu és que els seus fans es graven en vídeo cantant o tocant alguna de les seues cançons. Una vegada enregistrat el vídeo, sols caldrà pujar-lo a la xarxa i publicar-lo a Facebook o Twitter etiquetant a Tardor (@tardorvlc). Entre tots els participants es sortejarà el dia 23 de setembre (quan acabe l’estiu i comence la tardor) tres packs que inclouen samarreta i CD de “Revolució de l’estat latent”, el primer disc de la banda.
Per a facilitar la tasca, el grup ha penjat a la seua pàgina web el llibre de lletres i acords de totes les cançons de “Revolució de l’estat latent”. 
  

Els Tardor han sigut notícia darrerament per ser nominats a millor disc de Rock als Premis Ovidi, així com per haver composat ‘Saudade’ la cançó principal de la BSO de L’Estiu Més Negre, un documental que analitza el problema dels incendis valencians. Una agenda laboral complicada els ha mancat de girar aquest estiu. El Merut’s serà una de les millors oportunitats per vore enguany als que són, junt a Smoking Soul’s, una de les revelacions actuals del rock valencià. Serà a Ontinyent el proper 20 d’agost a les 23 hores als Camps de la Puríssima.

Saudade, ja disponible en descàrrega gratuïta

El seu nou single ‘ Saudade’, composat per a la BSO de l’Estiu Més Negre ja es pot descarregar des de la web de la banda de manera totalment gratuïta, aportant el teu correu electrònic. El videoclip del tema, realitzat per esta casa junt amb Graphic Records, porta ja més de 3000 plays a Youtube. ‘Saudade’ formarà part del l’àlbum de la BSO de l’Estiu Més Negre.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €