III Festival Undergrau a Castelló de la Plana el 31 d’agost

El Grau de Castelló de la Plana tornarà a acollir enguany per tercer any consecutiu el Festival Undergrau el  31 d’agost, una jornada de música i diversió al recinte d’El Pinar. Les activitats començaran sobre les 17h de la vesprada.
La música correrà a càrrec de divesos grups de la zona com Agraviats, Los Vecinos del Callejón, El Chamuyo, El Sombrero de Color i Abortos de Satán. Uns grups que són directes culpables de la realització del festival, havent participat de l’organització amb la il·lusió de crear un circuit musical gratuït i alternatiu.
Los Vecinos del Callejón en directe. Artislick
La qualitat de les bandes és per tots coneguda. Los Vecinos del Callejón, seran una agradable novetat per a aquells que no els coneguen. “Anem a repetir el format, comptem amb quatre dels millors grups de la província i convidem a un altre de fora per a que s’unisca a la festa”. L’entrada serà totalment gratuïta i hi haurà menjars i begudes a preus populars.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €