Barbaritats, Flaco Favor i The Soda Club actuen hui a la Fira de Xàtiva

La Fira de Xàtiva presenta esta nit de diumenge una bona oferta de música local de qualitat. A la plaça del Mercat hi haurà l’actuació de diverses bandes dins de la programació oficial, entre les que destaquen The Soda Club amb un directe frenètic i unes cançons que animen a ballar sense parar; i també uns Flaco Favor que arriben per presentar el seu LP ‘Ciencias de la Tierra’ a la ciutat natal de la seua vocalista Ainoa Cabanes, que omplirà amb la seua veu les cançons èpiques pop-rock de la banda.
Cabanes va explicar en una entrevista publicada ahir a Levante-EMV el poc recolzament que reben les bandes i com els ha costat tocar a Xàtiva, on feia cinc anys que no actuaven. Explicava la difícil situació de molts grups de qualitat que no poden continuar avant per la difícil situació econòmica i la falta de suport. Per això cal anar esta nit a Xàtiva a recolzar algunes de les bandes de la zona amb més projecció.
Actuaran també a la plaça del Mercat les bandes Ghost TransmissionOscura Visión.

Flaco Favor.
Al local de l’associació CaMot (Jacinto Castanyeda, sn) a les 23h hi haurà el concert gratuït en acústic del grup socarrat Barbaritats, que oferiran el seu repertori adaptat, on la veu de la seua cantant brillarà més que mai. Una banda també a seguir molt de prop que sembla que perfí ha descobert la fòrmula que els farà destacar. Esta actuació està enmarcada dins la Fira Alternativa de Xàtiva.
Barbaritats. D. Calatayud

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €