La música arriba la Fira d’Agost de Xàtiva

Com tots els estius, la ciutat de Xàtiva es prepara per rebre els visitants i turistes que recorreran els seus carrers gaudint de les diferents opcions de la Fira de Xàtiva, ja siga dels tradicionals esmorzars, la compra d’un garrot, assistint a la Fira del Bestiar o passejant pel centre històric.
Però com tota festa valenciana, la Fira d’Agost té un lloc especial per a la música. La programació musical arranca despús demà dia 14 amb la presentació de la Reina de la Fira, que anirà seguida d’un espectacle en homenatge a Michael Jackson amb el títol de “Forever King of Pop”. Eixa mateixa nit hi haurà actuacions d’alguns grups locals a la Plaça del Mercat. A les 2h a la Plaça de Sant Pere hi haurà el tradicional Cant d’Albades, on participa habitualment el cantaor de Xàtiva Pep Gimeno “Botifarra”.
El dia 15 hi haurà a la Plaça del Mercat l’actuació dels grups finalistes del concurs “Sona la Dipu” Máncora, Daze of Dawn y Lady’s Garden. El dia següent serà la final del concurs “Sona la Dipu DJ”, amb Sergio Díaz, Alexandre Sanz y Samuel Poveda. El dissabte dia 17 hi tindrà lloc un homenatge al cantant Bruno Lomas, amb Salmagundi Band & Amigos. Eixa mateixa nit al Mercat hi haurà el II Festival Indie de la Fira d’Agost, amb Ellos, Luis Brea y Wayne.

El diumenge arribarà l’actuació de Juan Magan i Carlos Jean al Camp de Futbol La Murta. Seguida d’una actuació de grups locals a la mitja nit, que s’ha tingut la mala cura de situar a la Plaça del Mercat en compte d’aprofitar l’escenari i el públic dels concerts del Camp de Futbol. Al dia següent hi haurà la festa de les Paelles, amenitzada per l’orquestra Óxido. Eixa mateixa nit es repetirà a les 2h el Cant d’Albades. La Fira acabarà el dimarts dia 20 d’agost amb l’actuació de Paloma San Basilio a l’espectacle de cloenda de les festes.

Una Fira alternativa a CaMot

Diferents associacions i col·lectius de la ciutat han decidit realitzar una programació alternativa a l’oficial. La música també troba el seu lloc ací, i comptaran amb el cantant i humorista Toni de l’Hostal per a obrir la Fira el dia 14 a les 23h. El dia 15 hi haurà un recital poètic amb Toni Espí i Elies Barberà. La música continua el dia 17 amb la projecció de videoclips d’Arthur Caravan i Feliu Ventura a les 20.30h i concert de Pau Miquel Soler a les 23h.
El dia 18 hi haurà un dels concerts més esperats, els locals Barbaritats oferiran el seu repertori a CaMot. Posarà el punt i final musical a esta Fira alternativa Mi#, que oferirà actuació en acústic i projectarà el tràiler del seu proper videoclip ‘El Terror de Pasqualo’.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €