Kostrok, Gomad!&Monster, Plan-B, Meneo, Biano i molts més demà al Universia Fest de Gandia

universia2Demà arriba a Gandia el primer festival internacional universitari de la ciutat, batejat com l’Universia Fest. Al festival, centrat en la música electrònica, punxaran Djs de primeríssim nivell.

Les instal·lacions del complexe Wonderwall Music Resort de la Platja de Gandia acollirà demà un gran festival de música electrònica que es desenvoluparà des de les 12 del migdia fins la 1 de la nit. Dotze hores ininterrompudes de la millor música electrònica, oferida per alguns dels millors Djs valencians i de l’estat espanyol. Encapçalen el cartell la parella de Djs i productors valencians Kostrok, en plena promoció mundial del seu primer single ‘Right Now’, i els madrilenys Gomad!&Monster, que vindran en format Dj set per demostrar perquè han sigut aclamats a festivals de la talla de l’Arenal Sound i el Black Lotus Fest. Els acompanyaran un grups selecte de Djs valencians, cadascú amb els seus estils, però tots representant una generació d’artistes que busca tornar el prestigi que va tindre a l’electrònica valenciana.

Plan B, Meneo, Biano (Orxata Sound System), Broken2, Louder i alguns més completen un cartell molt interessant, farcit de bona música. Però això no és tot, perquè també hi haurà performances, piscina i algunes sorpreses més. Les primeres 500 entrades tenien un preu de 8€, i sols es podien aconseguir mitjançant www.wonderwallgandia.com. Les anticipades a punts de venda físics tenen un preu de 10€, i a la guixeta serà de 15€. Podeu consultar els punts de venda fent click ací. També estan a la venda a marearockticket.com i ticketea.com.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €