El Xè Cabrerock aquest dissabte a Jesús Pobre

La desena edició del  Cabrerock de Jesús Pobre arriba aquest dissabte amb un concurs de bandes a esta localitat de la Marina Alta. El certamen es celebra un any més per tal de recolzar les bandes novells de les comarques centrals, una tasca molt important si tenim en compte l’autèntic viver musical que representen estes comarques.

Després d’una dura selecció mitjançant les xarxes socials, arriba la gran nit en la que es decidiran els tres premis que oferta l’organització. El primer i més important comporta una dotació de 250€ per a la banda guanyadora, a més d’un contracte per actuar a les Festes de Jesús Pobre del 2014. Un premi que no està gens malament si tenim en compte les multitudinàries nits de rock que es solen viure a les festes d’aquest xicotet poble mariner.

1233301_574692885921530_1779398952_oLes bandes seleccionades, i que actuaran el proper 21 de setembre al poliesportiu local, seran Lírica (Albaida), Meteor (Pedreguer i Dénia), Neuròtics (Albaida) i Lizard Depression (Gata de Gorgos). A aquests es sumarà l’actuació dels Dj’s convidats Escala i Corda, en una sessió que servirà per tancar la nit, i que representa el seu últim set de l’estiu. L’entrada serà totalment gratuïta i les actuacions estan previstes a partir de les 23.30h de la nit.

 

Funcionament del concurs

El públic assistent tindrà moltíssim pes en el resultat final del concurs. Per cada consumició que es realitze, hom disposarà d’un vot. Tot i això, també hi haurà un jurat de l’organització que ajudarà a decantar la balança en cas d’un resultat ajustat. La distribució del pes dels vots del públic i el jurat és d’un 70% a 30% a favor dels primers.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €