Aquest divendres últim concert d’Obrint Pas a l’Horta!

obrint a l'hortaAquest divendres dia 25 d’octubre, el poble de Vinalesa (l’Horta) rebrà en concert a Obrint Pas, Orxata Sound System i Atzembla en el que serà l’últim concert dels Obrint en terres d’aquesta comarca.A causa del gran nombre d’assistents que s’espera el recinte escollit per cel·lebrar l’acte ha sigut la Carpa Fàbrica de la Seda al Centre Cívic Municipal, a partir de les 21:00h.

Pels interessats en assistir les entrades estaran a la venda a València: CS Terra, El Racó de la Corbella, Ca Revolta, Octubre. Montcada: L’Atzucac (El musical de Montcada). Alboraia: Cafè Tocat. Massalfassar: Cafè l’infer i a Vinalesa a l’espai Jove. També via online. No oblidar que per poder anar es contarà amb el bus 16 de la EMT i les linies de metro 1 (Alfara/Montcada) i L3 (Foios).

Obrint Pas

Després de vint anys dedicats a la música van anunciar a març d’aquest any la seua retirada, no sabem si definitiva però sí temporal. Aquesta és una de les últimes oportunitats per poder veure al grup valencià en directe, ja que l’últim concert programat s’amenintzarà al Festivern a Tavernes de la Valldigna, a banda dels tres acústics de l’any vinent.

Orxata

La cúmbia, el Kuduro, el funk carioca… són d’alguns dels estils més característics dels valencians. Amb deu anys d’experiència musical carregats al llom, s’ha gaudit d’ells en nombrosos concerts arran tot el País Valencià.atzmbla A més a més resaltar el seu últim videoclipColp a colp‘ presentat el darrer 15 d’octubre.

Atzembla

Els també valencians Atzembla no han volgut perdre’s tampoc la festa del divendres. Formats des del 2008 el jove grup enregistrà el seu primer treball ‘El teu viatge‘ a novembre de 2012, on començarem a veure una evolució latent dins la seua música.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €