Descobreix ‘La Hora del Té’ a la secció de maquetes

EL GRUP VALENCIÀ ES FA CAMÍ AL MÓN DE LA MUSICA AMB EL SEU PRIMER EP

La hora del té és un grup que té com a eix central la musica folck rock. El seu goig per la varietat i barretja d’estils fan que no siga fàcil encapsalar-los dins d’una mateixa categoria.

1291602_678115335534377_1227457064_oEls joves s’assenten com a grup ja fa dos anys, des d’on han anant pujant graons fins a dia d’avui. Iniciaren la seua carrera tocant a sales menudes, però des de l’any passat i amb algunes maquetes ja en mà els hem pogut veure a sales amb més ressó com la Matisse, El Loco o la Wah Wah, entre altres. Gràcies a l’estima per la musica de Adrián Barberá, Arturo Miquel, Alejandro Sales i Pau Garcia-Serra, els xics que conformen el grup aconseguiren començar a gravar el seu primer EP (de la mà de Milenia Estudios) i que ara ha sigut publicat.

El passat dia 8 d’octubre tingué lloc la presentació del grup, a la sala Matisse (Cedro, València). Segons ens han contat ells mateixa fou un gran èxit. Més de doscentes persones al seu voltant feren de la nit una vetllada inoblidable. A més a més els xics portaren a Stephanie Cadell com a grup convidat, qui gràcies a la seua musica i la seua actitud dalt l’escenari aconseguí animar al públic des del primer minut.

EL CAMÍ CAP AL E.P

1265184_665027913509786_1232341033_oEl projecte i gravació començà a febrer de 2012, gràcies a Pau Paredes, treballador de Milenia Estudios i el curset de gravació de l’empresa. Després del curset de dos anys i el gran ajut de Pau arribà el més esperat, l’EP. Compost per 7 temes, el que fa 8 arribà d’una forma alternativa, obra de Jacobo Cardells. La hora del té particpà en un concurs de la Matisse anomenat ‘Pasa el micro Abuelo’ on el premi era gravar a l’estudi de Cardells. Els joves no aconseguiren guanyar però agradà tant la seua musica que el productor s’oferí a gravar un tema amb ells, quedant així consolidat el primer treball dels joves valencians. 

EL GRUP ENS PARLA

Com ens van explicar totes les cançons han sigut d’elaboració pròpia. No són temes acabats de composar, sinò que alguns d’ells com ‘At The Top‘ , ‘Dire Straits‘ i ‘Don’t Believe‘ tenen cinq i tres anys respectivament. Aquest disc ha servit com a recopilació i assentament de les bases del grup. Per concloure La Hora del té vol donar-se a conèixer més enyà del que ja ho ha fet, mitjançant la seua música i fer-la servir cada dia en augment.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €